Junts ho farem possible

 

Junts ho farem possible és una App destinada a la comunicació de la candidatura d’Eduard Robert per a les municipals del 2015 a l’alcaldia a la Sénia. Aquesta eina està pensada per oferir tota la informació del que passa al voltant de la candidatura, de tot el que fem i del que hem fet, però sobretot, i el més important, del que pensem que és millor per a la Sénia i del que voldríem fer per al futur de tots els seniencs i senienques.
També volem que sigui una eina per trobar-nos, per donar una opinió i per rebre una resposta. Una aplicació pensada perquè en sigueu els protagonistes. Per tant, amb aquesta eina, podeu fer-nos arribar tot el que cregueu, de tots i cada un dels aspectes del poble que us preocupin, i nosaltres sempre serem aquí per contestar-vos.
Junts ho farem possible simbolitza la unió de molts, la sinergia de tots i cada un nosaltres per poder donar un canvi al nostre poble, un desig de poder ser diferent, una manera d’entendre diferent la política. Tots junts ho podem fer, tots junts ho podem aconseguir, JUNTS HO FAREM POSSIBLE i amb la vostra participació ho podrem fer.

Descargui la app