Séniaesport

 

Séniaesport Complex Esportiu es un complex esportiu a La Sénia de recent creació que et proporciona tots els serveis que necessites per posar-te en forma.

L’objectiu del nostre centre és aportar qualitat de vida a tots els nostres usuaris mitjançant l’activitat física. Creiem fermament en l’esport com a motor a través del qual ha de girar la nostra vida diària per tal que, juntament amb una adequada alimentació, puguem gaudir d’una vida sana i equilibrada i ens sentim bé amb nosaltres mateixos.

És per aquest motiu que el nostre centre et facilita una extensa cartera d’activitats que, sumades a les nostres modernes instal•lacions i al nostre equip de professionals, que compta amb una llarga trajectòria al sector, et permetran fer esport de la forma més còmoda possible.

Així, dins les nostres instal•lacions podràs trobar tot tipus de serveis i activitats.

El nostre ventall és ampli per tal de poder satisfer totes les necessitats dels nostres usuaris. Hi podreu trobar des de diferents piscines –cobertes i exteriors-, una sauna, un pavelló poliesportiu, una cafeteria, un gimnàs o dues sales d’activitats dirigides, entre altres.

A Séniaesport Complex Esportiu ens distingim per la nostra vocació de servei. Els nostres valors tenen molt a veure amb el compromís i l’empatia. Creiem amb l’entusiasme, tenim ganes de fer les coses bé. És per això, també, que apostem per les energies renovables i el respecte pel medi ambient.

Al nostre centre tot està a punt per tal que vinguis i aprofitis tots els nostres avantatges. Nosaltres som aquell oasi que t’allunya dels obstacles o els problemes del dia a dia, i ho fem mitjançant les activitats esportives i tots aquells serveis relacionats que t’ajudaran a aconseguir tenir una vida saludable al cent per cent.

Descargui la app