El canvi de les connexions de ADSL a Fibra Òptica es una de les revolucions que estan millorant l´experiència de estar connectats a Internet. Cada vegada demanem una conexió amb més qualitat, i un ample de banda més gran, ja que el vídeo i l´àudio d´alta qualitat que volem no sols descarregar, sinó veure en temps real, necessiten cada vegada mes rapidesa.

Que guanyem i perdem pel canvi del ADSL a la Fibra Òptica?.  

La gran avantatge del ADSL és que és un servei pràcticament universal, on gairebé qualsevol població per petita que sigui, disposa d`aquesta tecnologia para arribar a qualsevol llar.

Per la seua banda , encara que el desplegament de la Fibra esta sent prou rapid ( sobretot a les grans ciutats), les ares urbanes mes petites o les mes disperses tindran que esperar para disposar de este tipo de connexió.

No sols es tracta de una velocitat de connexió en un major ample de banda possible, sinó sobretor de una   connexió mes estable, on la quantitats de meges que arriben al nostre ordinador no pateixen perdues durant el recorregut

La tecnologia de la Fibra ens garantitza no sols el poder disfrutar de continguts streamin de vídeo i música sense problemes, sinó que a més, tambe la velocitat de pujada millora radicalment.

En les videoconférencies, per exemple, la estabilitat de la connexió i la velocitat de pujada són peces claus para tenir una qualitat de videoconferència ideal. 

 

 

 

 

Busquem característiques de un cotxe, o una adreça, o preus de un producte. Sempre recurrim al buscador de Internet (Google, Yahoo, etc.). La referencia sempre es lo que apareix a la pantalla.

Es convenient tenir una pàgina, perque les posibilitas de publicitat a baix cost son molt grans, ja que sempre tindrem disponible les 24 hores del dia i els 365 dies del any totes les característiques del nostre negoci.

Es el millor aparador para  arribar a un public que no coneix la nostra empresa fisicament, i obrirmos a un public mes ampli i global, posibilitant l´ampliacio  de clients, i ens ajudara a reforçar la nostra imatge corporativa.

La majoria d´usuaris busquen a Internet abans  de anar al nostre negoci, i es important que ens trobin. Segurament la compètencia ja esta a red.

 Es important que els clients tingen tota la informacio disponible en qualsevol moment i així pugen aclarir els seus dubtes i no pedrdre l´oportunitar de una venta.

La presencia a Internet esta començant a deixar de ser una opció para convertirse en una necessitat.

Perque  res millor que la propia gent  d´aqui per entendret . Perque res millor que la proximitat per cobrir les teues necessitats i les de la teua empresa.

Som D´aqui neix amb este desitg: el de conèixer  i donar solucions reals en el camp de la telefonia mòbil i internet a la gent i les empreses de la nostra comarca.

La proximitat, el tracte personal i l´empatia son les característiques que volem que converteixen a Som d´aqui en un referent al nostre territori.

Telefonia mòbil i Internet amb preus molt competitius i en un ventall de tarifes para escollir la que mes et convingui.

Perque res millor que la gent d´aqui para conèixer a les persones i les empreses d´aqui.

SOMD´AQUI  el teu operador Ebrenc.