scaladastoria 

 

 L'equip de Delta Solucions a estat aquest cap de setmana de visita al espectacle del Cirque du solei a Andorra, hem aprofitat per fer una captura 360. aquest espectacle gratuït es fa aquest any a a Andorra Del 4 de juliol a l'1 d'agost, 

 

Storia és un espectacle que rememora les llegendes ancestrals d'Andorra que formen part de la cultura popular del País. L'heroi llegendari Carlemany i Ermessenda de Castellbò són els fundadors del Principat. Carlemany el Gran (Carlemany) va alliberar al poble andorrà dels sarraïns i quatre segles més tard, Ermessenda es va casar amb el comte de Foix, futur rei de França i així es van establir les bases per a la creació del coprincipat.

L'espectacle recrea algunes de les llegendes més conegudes del país, com la de la Dama Blanca, que encara avui està considerada la protectora divina del Principat. Ella serà l'encarregada d'obrir una a una les caixes de llegendes d'aquesta història màgica. No faltarà tampoc una altra coneguda llegenda: La Creu dels Set Braços, situada al camí entre el poble de Canillo i Meritxell i construïda per escarmentar a set joves que van voler burlar-se d'un amic. Cada caixa conduirà a les actuacions acrobàtiques, aèries i coreogràfiques que evoquen els fabulosos secrets de la història del País dels Pirineus. Així, la llegenda de la Dama Blanca està representada a través d'un número de contorsió en una esfera suspesa en l'aire; la llegenda de la Creu dels Set Braços, a través d'un nombre trepidant d'equilibris en la disciplina de la Rola Bola, en la qual els artistes es balancegen per la seva oscil·lant estructura de cilindres i planxes.

Stéphane Boko, director i coreògraf de Storia, és un conegut coreògraf i ballarí francès. Va estudiar en el Ballet de l'Òpera de Marsella i en la Alvin Ailey School de Nova York. Ha treballat com a solista i director en les companyies CIA Metres-Ramon Oller (Espanya) i l'Òpera de Colònia (Alemanya). A més, ha format part de New Power Generation amb Prince, de l'espectacle "A New Day" amb Céline Dion, i de l'espectacle "La nostra-Senyora" de París. Boko col·labora des de 2008 com a coreògraf de diferents esdeveniments especials del Cirque du Soleil. L'escenografia, la música, el vestuari, el maquillatge ..., són absolutament espectaculars, com sempre que estem davant d'un muntatge amb el segell Cirque du Soleil.

Amb 5 funcions setmanals a l'aire lliure (dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabtes), d'una hora de durada i amb diferents artistes del Cirque du Soleil animant al públic i realitzant diferents números acrobàtics mitja hora abans de la funció, l'espectacle promet ser emocionant.

Venda d'entrades amb seient reservat (15 €) o de peu (entrada gratuïta) a www.visitandorra.com.

tourvirtual

Vols mes informació de com aconseguir el teu Tour360°?

{ BreezingForms : Mostrarlloc }